Directie en toezicht

ATRON-Engineering B.V. is gespecialiseerd in het begeleiden van werkzaamheden in de uitvoeringsfase. Wij ‘leveren’ een directievoerder, eventueel in combinatie met een (vaktechnische) toezichthouder of projectcoördinator voor de uitvoering van sleufloze kruisingen, de aanleg van kabelverbindingen of (transport)leidingen.

Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 • begeleiden van werkzaamheden in de uitvoering door het leveren van een directievoerder al dan niet in combinatie met een (vaktechnische) toezichthouder of projectcoördinator
 • toezicht, advies en directievoering bij sleufloze kruisingen, de aanleg van kabel- of leidingnetwerken
 • projectleiding, ondersteuning en detachering op uitvoerders- en projectmanagement niveau
 • projectadministratie, coördinatie tussen verschillende uitvoerende partijen
 • leveren van veiligheidskundige begeleiding
 • kabel- en leidingcoördinatie (klein- of grootschalige verleggingen)

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

 • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

 • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

  ATRON-Engineering Werkendam
  ATRON-Engineering Bodegraven