50kV-kabelverbinding Goes de Poel

ATRON-Engineering heeft in opdracht van Stedin de aanleg van een tweetal 50kV-kabelverbindingen voorbereid. Op de locatie is tussen station Goes-de-Poel een oude 50kV oliedrukkabelverbinding aanwezig welke vervangen moest worden.

ATRON-Engineering heeft het ontwerp verzorgd voor de aanleg van de nieuwe 50kV-kabelverbindingen en het verwijderen van de bestaande verbinding(en). Daarbij zijn ook alle conditionerende onderzoeken uitgevoerd en is het bestek voor de realisatie en uitvraag van de werkzaamheden opgesteld.

Namens Stedin heeft ATRON-Engineering na de voorbereidingsfase en gunning van de werkzaamheden aan de civiele aannemer, de opdracht ontvangen voor het houden van vaktechnisch toezicht en directievoering op het project.

Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij vrijwel dagelijks aanwezig geweest, hielden we toezicht of de werkzaamheden conform bestek werden uitgevoerd, en waren we het aanspreekpunt voor de civiele aannemer, Stedin en andere betrokken stakeholders.

De werkzaamheden vonden plaats in landbouwpercelen, op terreinen van Stedin en TenneT waarbij ook onder aanwezige hoogspanningslijnen werd gewerkt.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracĂ© incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven