DNWG

ATRON-Engineering B.V. heeft namens DNWG Infra B.V. toezicht gehouden op werkzaamheden ten behoeve van de aanleg van een 150kV kabelverbinding voor het project Windpark Bouwdokken.

OSK-neT bouwde windmolens op het werkeiland Neeltje Jans. De opgewekte stroom wordt middels een tracé van ca. 30 km langs de N255 en N256 naar het hoogspanningsstation Goes-De Poel geleid. De aanleg betrof een enkele 150kV kabelverbinding welke middels open ontgraving en diverse horizontaal gestuurde boringen is aangebracht. Tevens is de stormvloedkering (Oosterscheldekering) gekruist waarbij de kabel in een bestaande gootconstructie is aangebracht.

Tussen november 2016 en juni 2017 is de aanleg van deze kabelverbinding gerealiseerd. ATRON-Engineering B.V. leverde hier met haar kennis en ervaring op het gebied van kabelaanleg en sleufloze technieken een bijdrage aan het eindresultaat van dit mooie project.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven