Linde Group

In opdracht van Linde Gas Benelux heeft ATRON-Engineering B.V. de voorstudie verricht, het bestek opgesteld en de aanbesteding begeleid voor de aanleg van een 6’’ stalen 16 bar leiding ten behoeve van een klantaansluiting voor de levering van N2 (stikstof).

De aannemer heeft in opdracht van Linde Gas Benelux de werkzaamheden voor de aanleg van de stalen leiding uitgevoerd en ATRON-Engineering verzorgde daarbij de directievoering. Voor de aanleg werd een aansluiting gemaakt op de bestaande transportleiding in de kabel- en leidingstrook. Dit is een bijzondere aansluiting omdat deze middels hot-tap ‘aan de onderzijde’ van de bestaande leiding is aangesloten. Hiervoor was een werkput noodzakelijk van ca. 5,5m diepte, midden in de kabel- en leidingstrook.

De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen en de leiding is in gebruik genomen.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven