PWN

ATRON-Engineering B.V. heeft namens PWN de voorbereiding verzorgd voor de verlegging van een drinkwatertransportleiding ter plaatse van de Churchillaan (Kleine Where) te Purmerend.

Het terrein aan een zijde van de ‘Kleine Where’ wordt opnieuw ingericht. De huidige bebouwing wordt gesloopt en er zal een nieuw gebouw worden gerealiseerd. Dit nieuwe gebouw komt in conflict met de huidige ligging van de drinkwatertransportleiding. Dit heeft PWN doen besluiten de bestaande drinkwatertransportleiding te verleggen.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden en vergunningaanvraag bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente Purmerend heeft ATRON-Engineering B.V. de benodigde ontwerptekeningen, (leiding)berekeningen, verkeersplannen en besteksdocumenten opgesteld en zijn diverse vooronderzoeken uitgevoerd.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven