Qirion

Qirion B.V. is bezig met de voorbereiding voor de verlegging van enkele 50kV kabelverbindingen ter plaatse van de Huygendijk en Noordschermerdijk te Oterleek.

Ten behoeve van de aanleg van deze 50kV kabelverbindingen is de realisatie van een tweetal horizontaal gestuurde boringen noodzakelijk. De horizontaal gestuurde boringen kruisen de Provincialeweg N508 in beheer van Rijkswaterstaat en de Hoornsevaart (waterkering) in beheer van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Voor de engineering van de twee horizontaal gestuurde boringen heeft ATRON-Engineering B.V. de ontwerptekeningen opgesteld met sterkte- en mud-drukberekeningen en bijbehorend boorplan ten behoeve van de vergunningsaanvraag conform de NEN-3650 en NEN-3651.

De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracĂ© incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven