TenneT TSO B.V.

ATRON-Engineering B.V. heeft namens TenneT TSO B.V. diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de realisatie van de aanlanding van de kabelverbinding (net op zee) Hollandse Kust (zuid). Reeds in 2016 was ATRON-Engineering B.V. betrokken bij de studie en het haalbaarheidsonderzoek voor de kruising van de zeewering (Maasvlakteweg) en kruising van de Yangtzehaven te Rotterdam.

In 2018 en 2019 is hier een vervolg aan gegeven en heeft ATRON-Engineering B.V. diverse ondersteunende werkzaamheden verricht gedurende de uitvoering van de werkzaamheden. In 2019 zijn diverse horizontaal gestuurde boringen uitgevoerd voor de kruising van de Yangtzehaven en de aanlanding van de kabelverbindingen welke in 2020 worden aangelegd.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracĂ© incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven