Kevin Morel

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds 1 februari 2022

Functie en inhoud:
Binnen ATRON-Engineering ben ik werkzaam als Engineer. Daarbij houd ik mij bezig met het ontwerpen van sleufloze kruisingen zoals gestuurde boringen, persingen en boogzinkers voor verschillende opdrachtgevers.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:

ATRON-Engineering is een ambitieus bedrijf waar over alles goed is nagedacht. Samen met een leuk en jong team collega’s, werk ik aan diverse projecten waarin veel variatie en afwisseling aanwezig is. Er is binnen het team veel kennis vanuit de praktijk en bereidheid om elkaar te ondersteunen. Sleufloze kruisingen zijn binnen de infra sector nieuw voor mij, waardoor elke dag vol zit met leermomenten en mooie uitdagingen!

Wat is jouw ambitie:

Op korte termijn wens ik mij verder te ontwikkelen in het ontwerpen van sleufloze kruisingen en tracé engineering. Samen met ATRON-Engineering wil ik verder ontwikkelen binnen de ondergrondse infra, door afwisselende projecten succesvol te maken en onderscheidend te zijn voor onze opdrachtgevers.

Waar ben je het meest trots op:

Dat ik de kans heb gekregen om deel uit te maken van een zeer hecht en ambitieus team collega’s, waarbij in korte tijd veel persoonlijke ontwikkeling heeft plaatsgevonden binnen de ondergrondse Infra. Elke dag met veel plezier de schouders eronder zetten!

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:

Lekker sporten! Ik doe o.a. veel aan de zelfverdedigingssport Jui-jitsu. Met mijn gezin en familie leuke dingen doen en bijvoorbeeld genieten op een terras, een hapje eten of een mooie reis maken. Stilzitten is geen optie

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven