Amber Klijn

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds april 2023 ben ik werkzaam bij ATRON-Engineering.

Functie en inhoud:
Binnen ATRON-Engineering vervul ik de functie van officemanager waarbij ik zoveel mogelijk probeer te regelen van A tot en met Z. Daarnaast houd ik mij bezig met een stukje projectondersteuning.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
De ondergrondse infra is een interessante branche en het werken met mijn collega’s maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat is jouw ambitie:
Steeds meer leren over de ondergrondse infra en daarnaast zorgen voor duurzame klantrelaties en gestroomlijnde processen met een goede online zichtbaarheid.

Waar ben je het meest trots op:
Dat ik deel mag uitmaken van het team van ATRON-Engineering.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Op een mooie zomerse dag ben ik het liefst buiten bezig met klussen of de tuin waarna we de dag afsluiten met een lekker diner buiten de deur. Genieten!

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracĂ© incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven