Armani Versteeg

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Ik werk bij ATRON-Engineering sinds 1 april 2023.

Functie en inhoud:
Engineer. Mijn werkzaamheden zijn het tekenen en ontwerpen van boogzinkers en boringen ofwel leidingtracés.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
Het werk bij ATRON-Engineering is erg uitdagend en interessant. Het leuke aan het werk is dat het veelzijdig is en elk project weer anders is. Van elk project kan je weer veel dingen leren.

Wat is jouw ambitie:
Mijn ambitie is om bij ATRON-Engineering veel te leren en proberen verder te ontwikkelen als engineer.

Waar ben je het meest trots op:
Dat ik de kans heb gekregen om hier stage lopen en dat ik bij ATRON-Engineering mezelf goed kan ontwikkelen waardoor ik inmiddels een vast onderdeel ben van het team. 

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
De ideale dag vrij voor mij is op stap gaan met mijn vrienden.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven