Branco Verbeek

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
In 2015 is het idee ontstaan van een eigen ingenieursbureau. Samen met mijn toenmalige collega zijn we vervolgens ATRON-Engineering B.V. begonnen.

Functie en inhoud:
Ik hou me bezig met allerlei zaken. Naast een gedeelde managementfunctie ben ik nog zeker voor 30 uur in de week sr. engineer/projectleider. Ik doe diverse projecten, van groot tot klein. Zowel de voorbereiding en de uitvoering ervan. Alleen of samen met andere collega’s.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
Alle techniek spreekt me enorm aan. Vooral het oplossen van problemen, uitdagingen en lastige vraagstukken voor onze opdrachtgevers geven mij voldoening. We zijn van A tot Z betrokken bij een project en hebben geen lagenstructuur; degene die tekent is ook de projectleider, werkt aan bestekken, begrotingen en voert vaak zelf de directievoering ofwel toezicht uit op het project.

Wat is jouw ambitie:
Ik zou het leuk vinden als we als team bij elkaar blijven en daarmee aan een solide basis bouwen waar onze opdrachtgevers op kunnen vertrouwen. Met jongens uit de praktijk werken we niet als een traditioneel ingenieursbureau maar benaderen we de projecten met uitvoeringsogen waardoor onze ontwerpen in de eerste plaats maakbaar zijn voor de civiele aannemer van onze opdrachtgever.

Waar ben je het meest trots op:
Op hetgeen we de afgelopen jaren met ATRON-Engineering B.V. hebben neergezet. Op de leuke groep collega’s die elke dag enthousiast vanaf 7 uur voor elkaar en onze opdrachtgevers klaarstaat. En op de bijzondere projecten waar we dagelijks aan mogen werken. Daarnaast ook zeker op onze opdrachtgevers die ons steeds weer bijzondere opdrachten en projecten gunnen en ons weten te vinden voor diverse vraagstukken.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Ontspannen en leuke dingen doen met mijn twee zoons, vrouw en hond. Samen op stap of thuis met familie genieten van een hapje en een drankje.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven