Indy Bontan

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V:
Sinds 18 januari 2021

Functie en Inhoud:
Binnen ATRON-Engineering ben ik werkzaam als Engineer. Mijn werkzaamheden zijn gericht in het ontwerpen en uitwerken van technische tekeningen van “horizontaal gestuurde boringen, boogboringen en boogzinkers”. Daarnaast ontwerp ik tracés voor de aanleg van kabels of leidingen.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
De veelzijdigheid in de werkzaamheden zorgt elke dag voor uitdaging, er komen veel leermomenten voorbij en op die manier doe ik elke dag nog veel kennis op. Het mooie binnen ATRON-Engineering is dat er vanuit het team veel kennis is vanuit de praktijk en over wordt gebracht op papier. Dit zorgt voor een goede afstemming tussen voorbereiding en uitvoering. De eerste indruk sprak al direct aan, een jong hecht team staat klaar en is ambitieus ingesteld om elke uitdaging met beide handen aan te pakken. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Wat is jouw ambitie:
Mijn ambitie is mij om mijzelf te ontwikkelen tot een volwaardige Sr. Engineer/Projectleider binnen ATRON-Engineering waarbij ik mijn kennis en ervaring op den duur kan overbrengen op mijn collega’s en opdrachtgevers kan ondersteunen met advies. Daarnaast is mijn doelstelling om samen met ATRON-Engineering door te groeien binnen de markt van de ondergrondse infra.

Waar ben je het meest trots op:
Het vertrouwen dat ik krijg vanuit mijn collega’s. Samen maken wij ATRON-Engineering tot een allround dienstverlener welke klaar staat voor al onze opdrachtgevers en dit begint bij vertrouwen en waardering hebben voor elkaar. En dit resulteert in een hecht team die mooie projecten aanpakt met mooie resultaten.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Ik ben een echte sporter, naast mijn vaste sport ijshockey ben ik in mijn vrije tijd ook graag te vinden in de sportschool. Daarnaast hou ik ook van een dagje uit met mijn familie en vrienden.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven