Martijn de Rover

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds 1 april 2018

Functie en inhoud:
Engineer. Ik werk aan het opstellen van tekeningen van boogzinkers en boogboringen en het maken van ontwerpen voor horizontaal gestuurde boringen, kabel ofwel leidingtracés.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
Elke dag is anders bij ATRON-Engineering B.V. Het werk is elke keer weer interessant en uitdagend. We zijn begonnen met een kleine groep en ondertussen uitgegroeid naar een goede engineersploeg. Doordat we elkaar goed kennen, spelen we goed op elkaar in en is het fijn samenwerken.

Wat is jouw ambitie:
Mijn ambitie is altijd al geweest om het maximale eruit te halen. Daarom wil ik samen met ATRON-Engineering B.V. doorgroeien en tegelijkertijd ervaring opdoen om op persoonlijk vlak door te ontwikkelen.

Waar ben je het meest trots op:
Ik ben het meest trots op dat ik het werk van ATRON-Engineering B.V. zo snel op heb kunnen pakken en op eigen kracht verder te kunnen bouwen.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
De ideale vrije dag is voor mij een dagje uit met mijn vrienden of met familie.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven