Nick Nerrings

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds augustus 2018

Functie en inhoud:
Engineer, binnen deze functie werk ik aan projecten van enkel het opstellen van een uitvoeringstekening van bijvoorbeeld een horizontaal gestuurde boring tot het uitwerken van een tracé-engineering. Daarnaast stel ik voorlopige- en definitieve ontwerpen op, met bijbehorende uitvoeringstekeningen, planvorming, vergunningsaanvragen en houd ik toezicht tijdens de uitvoering van de diverse projecten.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
De groep collega’s in combinatie met de afwisseling in projecten en de mogelijkheid tot ontwikkeling spreken mij het meest aan.

Wat is jouw ambitie:
Mijzelf verder ontwikkelen binnen de sector ondergrondse infra. Stil staan is achteruit gaan.

Waar ben je het meest trots op:
Dat ik deel mag uitmaken van het team van ATRON-Engineering B.V.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn handen bezig. Aan het klussen/hobbyen aan mijn huis, auto’s en modelbouw.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven