Tabriz Molenaar

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds maart 2017

Functie en inhoud:
Als engineer ben ik werkzaam binnen ATRON-Engineering B.V. Ik werk aan boor-engineeringen en kabelwerken. Daarnaast ondersteun ik de ICT op het gebied van automatisering en beheer ik onze systemenen zoals onze GIS omgeving en ATRON-App.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
De variatie in het werk is erg leuk. Het gaat van de meest gecompliceerde horizontaal gestuurde boringen naar tracéwerken en boogzinkers etc. Daarbij werken wij hier ook met een productief team met erg fijne collega’s.

Wat is jouw ambitie:
Mijn ambitie is om meer kennis te krijgen van het werk van de projectleiders zodat ik op dit gebied mijn collega’s kan gaan ondersteunen. Ook blijf ik graag meer leren van AutoCAD om steeds ‘slimmere’ tekeningen te kunnen maken en zo door automatisering sneller te kunnen werken.

Waar ben je het meest trots op:
Ik ben trots om te zien hoe snel ATRON-Engineering B.V. is gegroeid en op de projecten waarvan wij deel uit mogen maken. Verder ben ik ook trots op de manier waarop het bedrijf wordt gerund; ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Mijn ideale dag zie ik zo voor me: tuinieren in de zon, een rondje hardlopen of wielrennen. Of met mijn vriendin/vrienden iets leuks doen zoals een weekendje weg, naar een terrasje, uit eten, etc.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven