Vincent de Bruijn

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds 1 maart 2020

Functie en inhoud:
Projectleider / uitvoerder, zorg dragen voor een goed verloop van het project van A tot Z. Ik ben dan met name betrokken bij de uitvoeringsfase van diverse werkzaamheden op gebied van leidingbouw en kabelprojecten.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
In kende een aantal collega’s al vanuit het verleden en heb fijn met hen samengewerkt. Dat gaf mij de doorslag om bij ATRON-Engineering B.V. te gaan werken.

Wat is jouw ambitie:
Sterker worden in mijn functie en doorgroeien tot sr. projectleider/engineer.

Waar ben je het meest trots op:
Dat ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het verleden kan gebruiken in de praktijk van vandaag en daardoor niet vreemd ben aan alle facetten binnen de ondergrondse infra.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Actief bezig zijn in en rond het huis (verbouwen/tuinieren) en daarna afsluiten met een heerlijke BBQ.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven