Vacatures engineering

versterk ons team

(senior) Engineer.

ATRON-Engineering is een ingenieursbureau opererend in de ondergrondse infra sinds 2015 vanuit de vestigingen Werkendam en Bodegraven. Alle zaken op het gebied van de aanleg en de voorbereidingen voor de aanleg van kabel- en of leidingwerkzaamheden worden door ATRON-Engineering gerealiseerd. 

ATRON-Engineering is voor de vestiging Bodegraven op zoek naar een (senior) Engineer.  

Functie 

Als engineer ontwerp je kabel- en leidingtracés en sleufloze kruisingen voor diverse opdrachtgevers van ATRON-Engineering. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van deze ontwerpen en het opstellen van de benodigde werkplannen volgens de geldende wet en regelgeving en het aanvragen van de benodigde vergunningen en ontheffingen. Je hebt veelvuldig contact met klanten, leveranciers, kabel- en leidingbeheerders en vergunningverlenende instanties. Je werkt vanuit het kantoor in Bodegraven aan projecten voor diverse opdrachtgevers uit de Benelux en gaat daarnaast naar locatie om deze te schouwen of in te meten. Initieel en op projectbasis werk je op locatie van een van onze opdrachtgevers. 

Wat vragen we van je? 

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau Civiele Techniek of vergelijkbaar. 
  • Ervaring met het werken met A-Cad en diverse officeprogramma’s zoals Word, Excel en dergelijke. 
  • Je hebt kennis van of bent bereid scholing te volgen voor het opstellen van diverse berekeningen in het kader van de aanleg van kabels en leidingen. 
  • Je bent kwaliteitsbewust, hebt goede communicatieve vaardigheden en weet prioriteiten te stellen. 
  • Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende veelzijdige functie voor 40 uur per week. 
  • Bij ATRON-Engineering heb je de kans jezelf te ontwikkelen in een ervaren team van professionals en heb je de kans door te groeien in diverse functies. 
  • ATRON-Engineering B.V. bied je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, daarnaast bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken. 
  • De cultuur binnen ATRON-Engineering kenmerkt zich door aan de ene kant met zijn allen de schouders eronder zetten, maar aan de andere kant ook aan het einde van de week gezellig met zijn allen afsluiten. 
  • Daarnaast organiseren wij ook een aantal keer per jaar activiteiten met werknemers en het gezin.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd, stuur dan jouw gegevens naar w.harteveld@atron-engineering.nl en dan spreken we een keer af.

Stagiair.

Ben je op zoek naar een stageplaats en volg jij de studie Technische bedrijfskunde, Civiele Techniek of een vergelijkbare studie? Wil je je verdiepen in de wereld van de ondergrondse infra? Dan biedt ATRON-Engineering B.V. jou een stageplaats aan.

Je werkt samen met andere projectleiders, engineers en tekenaars aan het ontwerpen van kabel- en leidingtracés en sleufloze kruisingen. Je krijgt de ruimte voor het uitwerken van bedrijfs- of schoolopdrachten en vervult daarnaast een ondersteunende rol bij projecten van ATRON-Engineering B.V. waarbij je wordt meegenomen in alle aspecten binnen het project.

Er wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling door het stellen van doelstellingen. Je werkt samen met je coach aan je eigen ontwikkeling om je klaar te stomen voor een functie in het bedrijfsleven.

Neem voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina of stuur ons je CV toe: info@atron-engineering.nl


Tekenaar.

ATRON-Engineering B.V. is op zoek naar een engineer/tekenaar voor het uitwerken van tracé- engineeringen en sleufloze kruisingen.

De functie.

Als engineer/tekenaar ontwerp je kabel- en leidingtracés voor diverse opdrachtgevers van ATRON-Engineering B.V. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van deze ontwerpen en het opstellen van de benodigde werkplannen volgens de geldende wet- en regelgeving en het aanvragen van de benodigde vergunningen en ontheffingen. Je hebt veelvuldig contact met klanten, leveranciers en kabel- en leidingbeheerders. Je werkt vanuit ons kantoor aan projecten voor diverse opdrachtgevers in de Benelux en gaat daarnaast naar de locatie om deze te schouwen of in te meten. Initieel en op projectbasis werk je op locatie van een van onze opdrachtgevers.

Jouw profiel.

Je hebt een afgeronde MBO of HBO vooropleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar. Daarnaast heb je ervaring met het werken met A-Cad en diverse officeprogramma’s zoals Word, Excel enz. Je hebt kennis van of bent bereid cursussen of opleidingen te volgen voor het opstellen van diverse berekeningen in het kader van de aanlag van kabels en leidingen. Je bent kwaliteitsbewust, hebt goede communicatieve vaardigheden en weet prioriteiten te stellen. Daarnaast beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden.

Een uitdagende en veelzijdige functie voor 40 uur per week met veel ruimte voor zelfontwikkeling. Bij ATRON-Engineering B.V. heb je de kans jezelf te ontwikkelen in een ervaren team van professionals en heb je de kans om door te groeien in diverse functies. ATRON-Engineering B.V. biedt je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken.

Meer info.

Neem voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina of stuur ons je CV toe: info@atron-engineering.nl

ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

Adresgegevens

ATRON-Engineering B.V.
Hulsenboschstraat 22b-1
4251LR Werkendam

Tel: 0183-216020
info@atron-engineering.nl

ATRON-Engineering B.V.
Tjalk 43
2411NZ Bodegraven

KVK nr: 70156689
BTW nr: NL858166173B01

Onze specialiteiten

ATRON-Engineering B.V.
Hulsenboschstraat 22b-1
4251LR Werkendam

Tel: 0183-216020
info@atron-engineering.nl

ATRON-Engineering B.V.
Tjalk 43
2411NZ Bodegraven

KVK nr: 70156689
BTW nr: NL858166173B01