Vacatures

(Senior) Engineer

Als engineer ontwerp je kabel- en leidingtracés en sleufloze kruisingen voor diverse opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van deze ontwerpen en het opstellen van de benodigde werkplannen volgens de geldende wet- en regelgeving en het aanvragen van de benodigde vergunningen en ontheffingen. Je werkt vanuit het kantoor in Bodegraven aan projecten voor diverse opdrachtgevers uit de Benelux en gaat daarnaast naar locatie om deze te schouwen of in te meten.

Bekijk deze vacature

Stagiair

Ben je op zoek naar een stageplaats en volg jij de studie Technische bedrijfskunde, Civiele Techniek of een vergelijkbare studie? Wil je je verdiepen in de wereld van de ondergrondse infra? Dan biedt ATRON-Engineering B.V. jou een stageplaats aan.

Bekijk deze vacature

Tekenaar

Als engineer/tekenaar ontwerp je kabel- en leidingtracés voor diverse opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van deze ontwerpen en het opstellen van de benodigde werkplannen volgens de geldende wet- en regelgeving en het aanvragen van de benodigde vergunningen en ontheffingen. Je werkt vanuit ons kantoor aan projecten voor diverse opdrachtgevers in de Benelux en gaat daarnaast naar de locatie om deze te schouwen of in te meten.

Bekijk deze vacature

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven