Bastiaan van der Vlies

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds 1 januari 2018

Functie en inhoud:
Mijn functie is een combinatie van projectleider en sr. engineer (we zijn een bedrijf waar niet in hokjes gedacht wordt). Mijn werkzaamheden bestaan uit het eerste contact met de klant en het maken van de offerte/plan van aanpak. Na opdracht het werk uitwerken, contact onderhouden met alle stakeholders en de uiteindelijke oplevering. Tot slot ben ik financieel verantwoordelijk voor al deze werkzaamheden.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
Het is een leuk team van bijzondere mensen. Het leukste aan mijn werk is dat het veelzijdig is. Naast dat je op kantoor je dagelijkse bezigheden hebt kom je ook in contact met mensen (stakeholders). Je hebt met een werk een bepaald doel voor ogen. Het leukste moment is als je uiteindelijk iedereen zover krijgt zodat de opdrachtgever het project kan realiseren. Dat maakt mijn werk erg leuk!

Wat is jouw ambitie:
Mijn ambitie is om ATRON-Engineering B.V. nog beter op te kaart te zetten als ingenieursbureau en de verschillende opdrachtgevers goed te bedienen.

Waar ben je het meest trots op:
Dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de positieve groei die ATRON-Engineering B.V. doormaakt.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracĂ© incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven