Marcel van Engelenhoven

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds juli 2016

Functie en inhoud:
Projectleider/sr. Engineer. Voor de klanten ben ik het eerste aanspreekpunt en begeleid ik projecten van aanvraag tot oplevering. Ik hou mij voornamelijk bezig met tracé-engineeringen voor de aanleg van bijvoorbeeld middenspanningskabels. Daarnaast bereid ik ook aanbestedingsstukken voor en stem ik de benodigde vergunningen af met de betrokken stakeholders.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
Het is een jong en flexibel bedrijf met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen in de ondergrondse infra. De kracht van ATRON-Engineering B.V. is dat er met uitvoeringsogen naar de projecten wordt gekeken en er iets wordt ontworpen dat uitvoerbaar is.

Wat is jouw ambitie:
Binnen ATRON-Engineering B.V. hoop ik de komende jaren verder mee te groeien tot een grotere speler op de markt van advies en engineering op het gebied van ondergrondse infra.

Waar ben je het meest trots op:
De afgelopen twee jaar ben ik betrokken geweest bij grote kabelprojecten in het oude centrum van Gouda. Naast het voortraject, ben ik ook tijdens de uitvoering betrokken gebleven waardoor ik deze projecten van A tot Z heb meegemaakt. Ik ben er trots op dat deze projecten kwalitatief naar tevredenheid van de opdrachtgever zijn opgeleverd en binnen de gestelde planningen en budgetten.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Eerst sporten met de kinderen en daarna zelf een balletje trappen. Vervolgens gezellig een hapje eten met mijn vrouw en/of vrienden.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven