Michael van Leeuwen

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
Sinds 1 juni 2020

Functie en inhoud:
Ik ben bij ATRON-Engineering werkzaam als engineer en projectleider.  Mijn werkzaamheden verschillen per project en bestaan uit het opstellen van enkel ontwerptekeningen voor een horizontaal gestuurde boring of boogzinker, tot aan de complete engineering van een kabel of leiding tracé. Daarnaast houd ik mij bezig met het uitvoeren van haalbaarheidsstudies en voer ik landmetingen uit.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
Binnen ATRON-Engineering hebben we een vrij vlakke structuur waardoor ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen projecten. Hierdoor ben ik niet alleen maar bezig met het opstellen van ontwerpen maar ben ik ook veel in contact met mijn opdrachtgevers en andere stakeholders. Daarnaast hebben we een leuke groep collega’s welke altijd klaar staat om elkaar te helpen.

Wat is jouw ambitie:
Mijzelf verder ontwikkelen binnen het vakgebied en uiteindelijk doorgroeien richting de functie van sr. Engineer.

Waar ben je het meest trots op:
Voor zowel mijzelf als ATRON-Engineering geldt dat we constant in ontwikkeling zijn en een groei blijven doormaken. Ik ben trots dat ik daar deel vanuit kan maken.  

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Ik kan slecht stil zitten dus op mijn vrije dag ben ik graag bezig in mijn huis of de tuin. Bij mooi weer ga ik graag op pad met de motor, om vervolgens de dag af te sluiten met een barbecue met mijn vriendin en/of vrienden.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven