Wouter Harteveld

Hoelang werk je bij ATRON-Engineering B.V.:
1 juni 2019 ben ik gestart bij ATRON-Engineering B.V.

Functie en inhoud:
Mijn werkzaamheden liggen eigenlijk op verschillende vlakken. Als bedrijfsleider ben ik het eerste aanspreekpunt op kantoor. Het kan zijn dat ik met projecten bezig ben in de functie van projectleider/sr. engineer. Daarnaast hou ik me ook bezig met het opstellen van offertes en de capaciteitsplanning binnen ATRON-Engineering B.V. Ook doe ik verschillende losse taken die horen bij de dagelijkse gang van zaken in ons bedrijf.

Wat maakt dat je graag bij ATRON-Engineering B.V. werkt:
Het is een jong en groeiend bedrijf, dat volop in beweging is. Er valt nog een hoop verkennen en te winnen. Ook de bedrijfsfilosofie spreekt me erg aan: we willen er allemaal voor gaan en we zoeken altijd naar de juiste combinatie tussen praktijk en theorie.

Wat is jouw ambitie:
Mijn ambitie is om de komende jaren ATRON nog een bekendere en betrouwbare partij te laten worden in de markt. Daarnaast zijn we intern ook dagelijkse bezig om de zaken te verder professionaliseren en automatiseren zodat we onze opdrachtgevers nog beter en vollediger kunnen bedienen.

Waar ben je het meest trots op:
Met het team dat we hebben zijn we in staat om veel werk te verzetten en complexe vraagstukken op te lossen. Hiermee wordt een grote groep opdrachtgevers bediend die heel divers is. Over het algemeen naar tevredenheid. Ons doel is om dit verder door te zetten en nóg beter te maken de komende jaren.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit:
Het liefst breng ik een vrije dag door met mijn gezin. Op een mooie zomerdag bijvoorbeeld naar het strand gaan of sporten met zijn allen.

Onze opdrachtgevers

Onze opdracht-gevers

  • ATRON-Engineering B.V. is actief in de Benelux. Onze klanten zijn aannemers, netbeheerders, particulieren, bedrijven en overheden allen voornamelijk actief in de ondergrondse infra.

  • Onze klanten kunnen bij ons terecht voor alle soorten vraagstukken t.a.v. ondergrondse infra. Van het engineeren van sleufloze kruisingen tot en met het uitwerken van een compleet kabel- of leidingtracé incl. alle bijbehorende berekeningen en onderzoeken. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten in zowel de voorbereiding als uitvoeringsfase van een project. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u opzoek naar advies, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • ATRON-Engineering B.V. is opgericht in 2015. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekend ingenieursbureau in de markt. Met onze vestigingen in Werkendam en Bodegraven hebben wij een landelijke dekking. Ons team bestaat uit mensen uit de praktijk. Dat wil zeggen dat al onze medewerkers hun roots in de aannemerij hebben liggen of hier ervaring hebben opgedaan. Op deze wijze benaderen we onze werkzaamheden met een praktische blik. Ons doel is om een maakbaar ontwerp te realiseren en onze opdrachtgevers te voorzien van passend advies.

    ATRON-Engineering Werkendam
    ATRON-Engineering Bodegraven